XIAOMIOro valytuvas Xiaomi Smart Air Purifier 4
Spalva: Balta
Jūsų pasirinkimas
Oro valytuvas Xiaomi Smart Air Purifier 4
179 €
Iš viso:
179 €
Prekių pristatymas nemokamas
Visoje Lietuvoje per 2-4 d. d.
Užsakymus pristatome nuo 18 €.

GAIVIAM IR SAUGIAM ORUI

Kvėpuokite laisvai

Xiaomi Smart Air Purifier 4 – visos dienos apsauga tiems, kurie kenčia nuo slogos ir alergijų. Įrenginys saugo jūsų kvėpavimo takus, palaikydamas jūsų namų orą švarų ir saugų kvėpuoti. Aktyvuota anglis pasižymi dideliu adsorbcijos greičiu ir efektyviai pašalina iš patalpos kenksmingas dujas, tokias kaip LOJ, taip pat pašalina kvapus.

Kokybiškam poilsiui

Oro valytuvas išskiria neigiamus jonus, kad oras patalpoje būtų gaivus – tai padės išlikti žvaliems net po sunkios darbo dienos. Kad gerai išsimiegotumėte, perjunkite valytuvą į naktinį režimą – išjungsite ekrano šviesumą ir triukšmą. Jūsų valytuvas išlaikys oro cirkuliaciją ir suteiks jums puikią aplinką netrikdomam miegui.

Išmanus valdymas

Palaikykite gaivą savo namuose net keliaudami ir būkite užtikrinti, kad visada grįšite į namus, pripildytus švaraus oro. Tam naudokite „Mi Home“ arba „Xiaomi Home“ programą iš savo išmaniojo telefono ir pradėkite valymą nuotoliniu būdu. Programėlė jums taip pat primins, kai reikės pakeisti filtrą – vienas filtras tarnauja iki 6–12 mėnesių.

Parametrai

Informaciją apie įrangą pateikia įrangos gamintojai, paslaugos teikėjas neatsako už pateikiamų duomenų atitikimą įrangos parametrams. Plačiau apie išlygas dėl parametrų skaitykite čia.
Ryšys ir duomenų perdavimas
Ryšys ir duomenų perdavimas
Bluetooth
Ne
WiFi
Ne
Baterija
Baterija
Integruota baterija
Ne
Kitos funkcijos
Kitos funkcijos
GPS
Ne
Valdymas programėle
Ne

Prekės likutis salonuose

Apgailestaujame, šiuo metu prekių likučio salonuose nėra.